Despre Noi

Suntem alaturi de dumneavoastra si animalul dumneavoastra de companie in orice moment, indiferent de nevoile acestuia.

Cabinet-Veterinar-si-Farmacie-Veterinara-in-Bragadiru-Feature-Banner

In cadrul clinicii puteti beneficia de servicii medicale complete, dar si de servicii de cosmetica, pentru ca animalul dumneavoastra sa se simta bine si sa fie in deplina siguranta.

Deasemenea, la VET VET puteti gasi si hrana, accesoriile sau jucariile preferate ale animalutului dumneavoastra, fiind siguri ca putem satisface orice nevoie a acestuia. Cabinetele sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, cu scopul de a obtine un diagnostic corect si rapid in majoritatea situatiilor medicale.

“Animalele impart cu noi privilegiul de a avea suflet” – Pitagora

Ele au principalul loc in sufletele noastre, iar echipa noastra se preocupa zilnic de ingrijirea si diagnosticarea pacientilor fara glas, dar cu mult suflet.

Echipa noastra

La VET VET gasiti o echipa bine consolidata si eficienta, care are ca scop binele pacientului si stabilirea celor mai avantajoase solutii medicale pentru acesta.

Cabinet-Veterinar-in-Bragadiru-Banner

Medicul veterinar este practic omologul medicului de familie, la oameni. Personalul clinicii este format din medici care sunt gata oricand sa raspunda nevoilor pacientilor si sa fie in acelasi timp prietenii animalelor dumneavoastra de companie.

VET VET isi doreste sa va explice si sa va invete cum sa ingrijiti animalele, pentru a evita cat mai multe situatii neplacute.

Specialistii pe care ii veti intalni in cabinetele noastre sunt:

DR. Viorel Ene – Medic Veterinar
DR. Eduard Ene – Medic Veterinar
Mariana Ene – Tehnician Veterinar

Ceea ce ne diferentiaza

Ceea ce ne diferentiaza de ceilalti este dragostea si respectul deosebit pentru animale, de la cele mai mici la cele mai mari.

Cabinet-Veterinar-in-Bragadiru-Feature-Banner-01

Oferim pacientilor si insotitorilor acestora profesionalism, corectitudine si promisiunea unui ajutor cat mai corect si rapid. Suntem implicati constant in ingrijirea animalelor, demonstram o puternică dăruire și o înaltă calitate a serviciilor.

Cabinet-Veterinar-in-Bragadiru-Feature-Banner

Va asteptam deasemenea si in momente mai vesele, atunci cand va pregatiti prietenul pentru vacanta (obtinerea pasaportului la standardele Uniunii Europene) sau cand doriti pur si simplu vizita alaturi de acesta la coafor.

Cabinet-Veterinar-in-Bragadiru-Feature-Banner-02

Cabinetele noastre medicale va ofera insa si posibilitatea deplasarii unei echipe la domiciliul dumneavoastra oricand, avand in permanenta o ambulanta pregatita pentru a interveni in situatii de urgenta.