Oncologie Veterinara Bragadiru

Clinica VET VET efectueaza terapie cu citostatice, pentru toate tipurile cunoscute de cancer la animale.

Oncologie Veterinara Bragadiru

Deasemenea, medicii nostrii sunt specializati in extirparea tumorilor, indiferent de localizarea lor.

Pacientii suspectati sau diagnosticati cu cancer beneficiaza de o atentie speciala. Medicii nostrii dau dovada de profesionalism, compasiune si flexibilitate, atunci cand vine vorba de tratarea acestei boli.

Prin analizele de laborator, se doreste diagnosticarea cat mai rapida, pentru ca interventia sa fie si ea cu sanse cat se poate mai mari de reusita.

Boala de acest gen are un dinamisc aparte, prin urmare tratamentul si celelalte terapii prin care se intervine, trebuie rediscutat in permanenta cu proprietarul, in functie de starea de sanatate a animalului.

Diagnosticul timpuriu si implicit aplicarea unei terapii corespunzatoare

Diagnosticul timpuriu si implicit aplicarea unei terapii corespunzatoare sunt esentiale nu numai pentru prelungirea vietii animalelor, dar mai ales pentru imbunatarirea calitatii acesteia.

Tehnicile de diagnostic

Tehnicile de diagnostic in cadrul clinicii implica, in functie de tipul de tumora suspicionat, efectuarea unor punctii si examinarea citologica (la microscop) a probelor, efectuarea unor biopsii si examinarea lor histologica, analize de sange, urina, radiografii (mai ales in situatiile in care se suspicioneaza aparitia metastazelor), ecografii (pentru examinarea ficatului, splinei, rinichilor, limfonodurilor abdominale etc.)

Tratamentele medicamentoase si chirurgicale

Tratamentele medicamentoase si chirurgicale se vor aplica strict dupa un diagnostic de certitudine.